V roce 2001 vznikla humoristická relace Sedm s.r.o. (uváděné také jako 7edem s.r.o., Sedm) v níž každý týden sedm generačně rozdílných osobností glosuje události uplynulého týdne. Moderátorkou relace je Elena Vacvalová.

Film-vice

V roce 2001 vznikla humoristická relace televize Markíza Sedm s.r.o. (uváděné také jako 7edem s.r.o.) v níž každý týden sedm generačně rozdílných osobností glosuje události uplynulého týdne. Moderátorem pořadu byl původně Róbert Beňo, později ho nahradila Elena Vacvalová. Finální sestavu tvořili Milan Lasica, Milan Markovič, Marián Leško, Daniel Dangl, Oľga Feldeková a Eva Urbaníková.

V roce 2009 přebrala vysílání televize JOJ pod změněným názvem Sedm (označuje sedm dní v týdnu). Události hodné zmínky vybíral renomovaný komentátor Marián Leško, který byl zároveň i scenáristou relace.

Nakonec si v roce 2012 populární televizní talk show našla své místo ve Studiu L + S. Čtveřice glosátorů Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková, Marián Leško a hudební host, který má stejně možnost říci si své. Dvě ženy a dva muži komentují vše, co život přináší, případně, co by přinést mohl. K tomu pár písní v podání hudebního hosta.

V relaci se vystřídali účinkující z řad herců, zpěváků, humoristů apod.:
Milan Lasica
Oľga Feldeková
Marián Leško
Boris Filan
Stano Dančiak
Boris Farkaš
Marián Geišberg
Milan Markovič
Milan Kňažko
Štefan Skrúcaný
Peter Nagy
Daniel Dangl
Lukáš Latinák
Roman Luknár
Eva Urbaníková
Július Satinský († 2002)
Stano Radič († 2005)
Kamila Magálová
Zuzana Fialová
Adela Banášová
Marián Labuda