Na začátku filmu se ocitáme v době před 30ti lety, kdy mladý chlapec, beznadějný snílek, sní o tom, že se jednoho dne stane filmovou hvězdou, je zamilovaný do dívky snů z bilboardu Shanti... díky malým rolím se dostane do stejného natáčecího...

Film-vice

Om Prakash Makhija je herec komparzista. Marně sní o tom, že se jednoho dne proslaví a získá tak dívku svých snů, krásnou Shanti, která je slavnou herečkou. Omovi se jednou podaří to, že je obsazen do stejného filmu jako jeho milovaná Shanti. Při natáčení se dívka nedopatřením dostane do potíží a zůstane uvězněna v plamenech. Om neváhá a skočí pro ni, aby ji zachránil. Tím se z nich stanou přátelé. Om jednoho dne vyslechne rozhovor mezi Shanti a jejím manažerem Mukeshem Mehrou. Dozví se, že jsou tajně již nějakou dobu manželi a Shanti je těhotná. To se podlému Mukeshovi ale nehodí, a tak se chce Shanti zbavit. Uvězní ji v domě, který potom zapálí. Om neváhá se znovu vrhnout do plamenů, aby svou milovanou zachránil. Bohužel dům vybuhne a Oma vymrští pryč, přímo na silnici, kde ho srazí auto slavného herce Kapoora, který zrovna veze svou manželku do porodnice. Om v nemocnici umírá naprosto ve stejnou dobu, kdy se Kapoorům narodí syn, kjterého také pojmenují Om.
Om Kapoor slaví zrovna třicáté narozeniny. Je slavným hercem. Ženy mu padají k nohám, je bohatý. V podstatě má perfektní život kromě toho, že má z neznámých důvodů panický strach z ohně. Omovi Kapoorovi se ale najednou začnou zjevovat živé obrazy z minulého života. Pomalu si začíná vybavovat svůj minulý život Oma Prakashe Makhiji. A když je mu na jednom večírku představen slavní producent Mukesh Mehra, Omovi se vybaví úplně vše. A rozhodne se, že vraha jeho milované Shanti dostane!