Hlavním tématem telenovely je proměna sukničkáře a svůdníka Ramira Padilly (Lalo), na ženu Lolu. Pomstila se mu zhrzená milenka Romina, kterou opustil, a s pomocí čarodějnice ho převtělila do ženy. Lalo se tedy vydává za svoji sestřenici Lolu a...

Film-vice

V této nové argentinské komediální telenovele se setkáme s velmi netradičním tématem: proměnou pohlaví. Ramiro Lalo Padilla je šéfem vydavatelství High Five, je to nejobdivovanější muž široko daleko, který si zpříjemňuje život častými románky s ženami. Je to typický machista. Jeho posledním úlovkem byla Romina. Ale poté, co dívka zjistí, že byla jen další v Lalově seznamu, zajde za čarodějkou a společně vymyslí pro Lala krutý test. Přemění ho na ženu - Lolu. Ráno nic netušící Lalo vstane a když zjistí, co se stalo, nemůže samozřejmě uvěřit svým očím, protože v zrcadle vidí ženskou blonďatou tvářičku.

Začne neskutečně vřeštit, až vzbudí svou kamarádku Grace, která u něj přespala. Ta samozřejmě reaguje také řevem. Lalo (tedy už Lola) se musí naučit žít svůj život s ženském těle, což pro něj představuje velké utrpení. Navíc nechce přijít o své postavení v práci. Dalším pracovníkem vydavatelství je Facundo - rozumný muž věřící na lásku. Má dcerku, jejíž matka je opustila krátce po porodu. Je to Lalův protipól, který se ale zamiluje do Loly. Telenovela je plná komických situací (například když se Lola snaží poprvé obléci do ženských šatů a chodit na podpatcích). Však se podívejte sami, pokud máte rádi tento druh humoru.